2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Workshop Aura´s 28/9

DominicusDe workshop Aura’s zien en voelen  werd gegeven door Dominicus van LightWave.

Na een voorstellingsrondje kregen we een ontspanningsoefening om daarna ons lichaam te aarden. Belangrijk was om door je neus te ademen en dat via je buik los te laten. Je vastzetten op de grond,  je verbonden voelen met de aarde. Het wordt ook wel gronden genoemd.

Door een kaartje met een rood balletje en een blauwe cirkel in je gezichtsveld te houden, dan verder te kijken kon men waarnemen dat het rode balletje in de blauwe cirkel kwam. Daarna gingen we bij elkaar de Aura’s die om ons heen zijn voelen.

  • De 1e laag dicht bij je lichaam is de fysieke aura.
  • De 2e laag  is de emotionele laag.
  • De 3e laag is de mentale laag.
  • En de 4e laag is spiritueel.

Het was niet voor iedereen gemakkelijk om iets te voelen van weerstand wat de aura afgeeft. Het is mogelijk om de hand dicht bij een pijnlijke plek te houden en de pijn weg te nemen. Ons heupgewricht is ernstig aan slijtage onderhevig. Wanneer men daar voelt geeft het lichaam een stroom lucht af. Deze lucht kan men verwijderen, dat verlichting geeft voor het heupgewricht. Om dit te kunnen doen moet je geloven in jezelf dat je deze handeling kan uitvoeren. Jouw positieve instelling en je geloof in je zelf geef je dan door aan de ander.

Ook werd nog even de 7 Chakra’s besproken. B.v: De 4e chakra zit in de buurt van het borstbeen, de belangrijkste die jou in het leven ankert en je in staat stelt om van jezelf te houden. Dit is belangrijk om dat je daarna pas van andere mensen kan houden en of helpen.

Het Aura lezen: Iemand ging zitten voor een witte muur en zoals je eerst het kaartje met het rode balletje en de cirkel hebt ervaren kon je nu door zo te kijken de witte wolk, de aura om het hoofd zien. Soms werd de witte kleur zacht geel of roze en werd de aura hoger en breder. Niet iedereen kon dit waarnemen. De Aura’s zijn bij iedereen verschillend.

ADVIES VAN DEZE MIDDAG:

Reageer in het leven vanuit je hart en gevoel. Wees de mens wie je bent. Wie hier zich verder in wil verdiepen kan info aanvragen bij info@lightwave.nl

Verslag geschreven door Leny.

1 reactie op Workshop Aura´s 28/9

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.