2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Workshop Aura´s 29/11

Afgelopen zondag 29 november heeft Dominicus de workshop ‘Aura’s zien en voelen’ gegeven aan 20 deelnemers. Tijdens deze dag werd geleerd hoe je op ontspannen wijze om kunt gaan met het energieveld wat ieder mens heeft.
Ook zondag bleek dat het zien óf het voelen van de aura niet altijd gemakkelijk is. Van belang is dat met de juiste ademhaling wordt gewerkt, zodat het ratiogestuurde ego niet voorop staat.

spirituele singles relatie vinden

De deelnemers hebben ook bij bomen de aura kunnen voelen en daarnaast konden ze ook de helende plekken van de bomen energetisch lokaliseren.Geleerd is ook hoe de helende locaties van de bomen bij ons als mens werkt. Vanuit dat oogpunt werd verder gewerkt hoe klachten zich kunnen manifesteren in onze aura, vanuit de wetenschap dat klachten zich vaak al in de aura laten zien én voelen, al voordat zich de klacht voordoet in het fysieke lichaam.
Als afsluiting van de workshop werd gewerkt aan het krachtiger neerzetten van je-zelf als mens, zodat een ander jou minder snel kan kwetsen, waardoor je meer levensvrijheid zult ervaren. Al met al was het voor velen een inspirerende dag.

Bij de laatste Tour d´Amour was de liefde opgebloeid in een cabrio! Voor dit stel was het de laatste keer dat ze bij een single activiteit aanwezig waren.

Na de workshop gingen 11 deelnemers nog een hapje eten bij de Italiaan. Tijdens dit etentje hadden we interessante gespreksonderwerpen.

3 reacties op Workshop Aura´s 29/11

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.