2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Workshop Aura’s zien en voelen 25/1

Aura's zien en voelenTwaalf singles tussen de 33 en 91 jaar hadden zich aangemeld voor deze bijzondere workshop gegeven door Dominicus van Lightwave. Na een kort voorstelrondje deden we allerlei oefeningen. Na een goede buikademhaling gingen we op een andere manier naar dingen te kijken. De oefeningen in het zien werden afgewisseld met oefeningen in het voelen. Eerst moesten we weten met welke hand we het beste konden gaan voelen en kregen we adviezen hoe we nog beter konden voelen.

Het leek mij heel mooi om allerlei kleuren te gaan zien van aura’s. Dit is mij niet gelukt. Het was voor mij al een mooie ervaring om een wit licht te kunnen zien om de deelnemers. Een paar singles konden wel wat kleuren in de aura’s onderscheiden.

Dominicus

spirituele single activiteiten

Zonder aanraking is het mogelijk om anderen van klachten af te helpen dankzij de aura. Heel bijzonder om daarna rechter te gaan staan of minder pijn te ervaren.

Tenslotte kregen alle deelnemers een persoonlijke reading waar iedereen een advies kreeg voor persoonlijk ontwikkeling.

Tijdens de workshop was een fijne sfeer en werd de band hechter tussen alle deelnemers. Dat was prettig omdat bij een aantal deelnemers emoties loskwamen door de processen.

Na afloop van de workshop bleven de meesten een hapje te eten in Het HeerenHuis. We waren hongerig geworden en praatten na over de bijzondere ervaringen. De wereld om ons heen was ondertussen wit geworden! Door de sneeuw ging iedereen daarna weer op huis aan.

 

4 reacties op Workshop Aura’s zien en voelen 25/1

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.