2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Workshop Belemmerende Overtuigingen 11/5

Bert StoopBert Stoop schreef zelf het verslag van de workshop die hij gaf bij hem thuis in Groningen:

Gisteravond weer een workshop gedaan met twee single deelneemsters. De methodiek: gewoon een overtuiging op tafel leggen en er samen rustig naar kijken zonder oordeel, werkte ook nu weer. Het verhaal zal velen bekend voorkomen: waarom kom ik bij herhaling iemand tegen die niet echt bij mij past? Ben ik misschien niet de moeite waard? Wat heeft de manier waarop ik ben opgevoed hiermee te maken. Wat kan ik leren van de herhalingen? En klopt mijn overtuiging over de oorzaak daarvan wel?

Wil je weten of de workshop ook iets voor jou is? Kijk dan nog eens naar de vragen van de RVS die hierover gaan of doe meteen de test Belemmerende Overtuigingen.

1 reactie op Workshop Belemmerende Overtuigingen 11/5

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.