2012-03-26 header bekers.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Workshop Belemmerende Overtuigingen 21/1

Bert StoopDoor Bert Stoop, psycholoog (en ontwikkelde met Joyce Boerkoel de RelatieVaardig Test)

Door de sneeuw konden een aantal deelnemers niet komen en hebben we de workshop met z’n drieën gedaan. Dat betekende meer individuele aandacht en een grotere rol voor mij in het helpen verduidelijken en doorvragen.

Het was de eerste keer dat de workshop werd gegeven en verliep zoals gepland. We legden eerst voorbeelden van overtuigingen op tafel en gingen onderzoeken wat daarmee samenhing, zonder oordeel, zonder lange uitleg en zonder in detail te treden en zonder dat iemand het beter wist dan een ander. Deze open sfeer zorgde ervoor dat de deelneemsters meer mogelijkheden zagen om hun kansen op het vinden van een relatie te vergroten.

 

email

1 reactie op Workshop Belemmerende Overtuigingen 21/1

  • Bert Stoop:

    Gisteravond weer een workshop gedaan met twee deelneemsters. De methodiek: gewoon een overtuiging op tafel leggen en er samen rustig naar kijken zonder oordeel, werkte ook nu weer. Het verhaal zal velen bekend voorkomen: waarom kom ik bij herhaling iemand tegen die niet echt bij mij past? Ben ik misschien niet de moeite waard? Wat heeft de manier waarop ik ben opgevoed hiermee te maken. Wat kan ik leren van de herhalingen? En klopt mijn overtuiging over de oorzaak daarvan wel?

    Wil je weten of de workshop ook iets voor jou is? Kijk dan nog eens naar de vragen van de RVS die hierover gaan.
    https://www.individuo.nl/test%20overtuigingen/

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.