2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Workshop Ont-dek je aantrekkingskracht 6/9

Thea en Dominicus van Lightwave gaven samen deze workshop aan 9 deelnemers.

Tijdens deze workshop werden de aanwezige singles gestimuleerd om niet alleen naar hun positieve eigenschappen te kijken, maar zich vooral te richten op hun mooie innerlijke stralende kant. Om van daaruit anderen in hun leven aan te trekken die dezelfde aantrekkelijke energie uitstralen.

workshop aantrekkingskrachtThea en Dominicus werkten met verschillende methodes. Zo werd er in het begin van de workshop gewerkt met de vraag wat iemand aantrekkelijk vindt van zichzelf en wat niet, zodat iedereen er vast aan kon wennen om open en eerlijk in een relatie te staan, vanuit eerlijkheid naar zichzelf.

Ook werd er een oefening gedaan waarin de singles ervaarden hoe het voelt als iemand niet iets samen wil ondernemen met jou en hoe je daar een positieve draai aan kunt geven.

Tevens werd er gewerkt met deelpersoonlijkheden, zoals dat bekend is binnen Voice Dialogue. Hierbij mochten de deelnemers oude vastgeroeste patronen loslaten en nieuwe verfrissende delen naar zich toe halen. Dit had tot effect dat vanuit een nieuw gezichtsveld naar het leven werd gekeken, met de daaraan gekoppelde ruime mogelijkheden.

Als afsluiting gaven de deelnemers elkaar positieve bekrachtigingen mee en bedankten elkaar voor de open inbreng die een ieder had geleverd.

De avond werd met heerlijke ontvankelijke omhelzingen van innerlijke blijdschap afgesloten.

 

1 reactie op Workshop Ont-dek je aantrekkingskracht 6/9

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.