2012-03-26 header bekers.png

Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Workshops

Kijken naar Relaties, Groningen

Thema-opstellingen over jouw nieuwe relatie

Misschien heb je weleens gehoord van familieopstellingen. Dit kan veel duidelijkheid geven waarom dingen lopen zoals ze lopen én het is mogelijk om door een opstelling een stapje te maken om de dingen te doen die je graag wilt bereiken. Deze middag gaan we geen familieopstellingen doen, maar thema-opstellingen, omdat deze meer helderheid kunnen geven als je vragen hebt over jouw toekomstige relatie.

Het idee is dat een aantal deelnemers een eigen vraag inbrengen en deze vragen worden zoveel mogelijk beantwoord in de opstellingen. Het kan ook voor de toeschouwer interessant zijn omdat de vraag ook bij hen kan spelen.

Welke vragen worden beantwoord?

Voorbeelden van vragen kunnen zijn:

– Ik weet mijn verwachtingen van een partner en toch kom ik hem/haar niet tegen. Wat zit ertussen?
– Ik heb al jaren goede vrienden van de andere sekse, ik zou nu graag ‘die ene’ tegenkomen. Wat kan mij helpen?
– Ik vind het moeilijk op mensen af te stappen die ik heel erg leuk vindt. Hoe komt dat?

Hoe gaat een opstelling in z’n werk?

In eigen woorden brengt iemand een vraag in over wat momenteel centraal staat in de wens naar een relatie. Deze persoon zoekt onder de deelnemers mensen uit (men wordt gevraagd en mag weigeren als representant) die staan voor elementen van de specifieke vraag. Deze mensen krijgen een plekje in de ruimte en worden gevraagd om neutraal te zijn en alleen maar te ervaren wat er is.  Langzamerhand  worden de ervaringen en posities van de representanten verhelderd en kan de vraagsteller beter zien wat er eigenlijk speelt. Het is de bedoeling dat de vragensteller meer inzicht krijgt.

Durf je het aan om eens verder te kijken dan het denken?

Luce Olminkhof, psycho-sociaal begeleider en orthopedagoog begeleidt de opstellingen. Vanuit haar ervaringen en achtergrond interesseert het haar al jaren hoe individuen, families en relaties patronen en situaties al dan niet in stand houden. Ze vindt het fijn om eraan mee te werken dat mensen nieuwe inzichten krijgen. Voor nadere informatie www.odogroningen.nl.

Bij het aanmelden kan je een vraag opsturen per email naar info@individuo.nl. We weten niet hoelang het duurt om elke vraag te beantwoorden en daarom worden de vragen in volgorde van binnenkomst behandeld.

Deze activiteit heeft Luce al eerder gegeven. In het 1e verslag en het 2e verslag staat welke inzichten de deelnemers kregen.  Zodra voldoende geïnteresseerden zich hebben aangemeld, wordt een datum geprikt.
Kijk in de agenda of al een datum is geprikt!

Organisatie: IndiviDuo
Locatie: Groningen (gratis parkeren)
Tijd: 13.30-14.00 ontvangst en tot 17.00 uur
Kosten: € 20 voor leden en € 30 voor niet-leden inclusief thee, koffie en lekkers
Aantal deelnemers: 4 tot 10

Activiteiten voor Singles

Workshop Belemmerende overtuigingen, Groningen

De woorden Belemmerende Overtuigingen zeggen het al: sommige opvattingen kunnen belemmerend zijn en je onnodig beperken voor het aangaan van een relatie.

  • Het helpt als je weet welke opvattingen het zijn,
  • als je erkent  dat je ze (misschien) hebt en
  • leert anders tegen deze opvattingen aan te kijken

Bert Stoop

Tijdens deze workshop delen we met elkaar welke overtuigingen we hebben en onderzoeken hoe vast deze liggen en of deze bij ons passen.

Deze workshop is in de vorm van een kringgesprek en wordt gegeven door Bert Stoop, gewoon in zijn huiskamer in Groningen. Het kringgesprek is een dialoog gericht op verduidelijking en verdieping van zelfinzicht. Bert Stoop heeft de workshop al vaker gegeven.

Samen met Bert heb ik de test Belemmerende Overtuigingen ontwikkeld. Na het invullen van de 7 vragen zie je direct het resultaat en weet je of je veel Belemmerende Overtuigingen hebt en of je voldoende openstaat voor een relatie!

Heb je belangstelling en wil je jouw kansen op het vinden van een goede relatie vergroten? Meld je dan aan voor deze workshop. Zodra voldoende geïnteresseerden zich hebben aangemeld, wordt een datum geprikt.

Organisatie: IndiviDuo
Locatie: Groningen
Tijd: vanaf 19:30 uur of 13.30 uur
Kosten: € 35,- voor leden en € 45,- voor niet leden incl. koffie en thee
Aantal deelnemers: 2 tot 4 personen

Activiteiten voor Singles

 

Kleurrijke workshop , Finsterwolde

Marianne van Kleur je DagSommige kleuren zorgen dat je straalt, dat je ogen spreken, dat je jonger oogt. Soms wil je je heel graag zelfverzekerd voelen. Kleur je Dag helpt je om van die eerste indruk een succes te maken. Zodat iedereen -echt iedereen- er goed uit gaat zien.

Deze avond kijken we uitgebreid welke kleuren bij je passen en waar je je lekker bij voelt. Je leert hoe je kleuren toepast in je kleding. Je ontvangt een persoonlijke kleurenanalyse volgens het 10-seizoenensysteem en een kleurenkaart met jouw beste kleuren. Met deze kleurenkaart koop je gerichter kleding die bij je past en combineer je je kleding meer en beter.

Je mag vijf kledingstukken meenemen naar deze Kleurrijke workshop. Een paar toppers (kledingstukken die je veel draagt) en een paar floppers (miskopen). Nadat we hebben vastgesteld welk kleurtype je Marianne Kremer-Perdokbent, gaan we bekijken of deze meegenomen kledingstukken bij je passen. Soms passen ze iets minder goed bij je. Dan krijg je tips mee hoe je ze wel kan dragen. Een mini-garderobe check dus!

Heb je belangstelling en wil je jouw eerste indruk optimaliseren? Meld je dan nu aan. Zodra voldoende geïnteresseerden zich hebben aangemeld, wordt een datum geprikt.

Organisatie: IndiviDuo & Kleur je Dag
Locatie: Hoofdweg 17, 9684 CA Finsterwolde
Tijd: van 19:00 tot 22:30 uur
Workshop KleurKosten: € 39,50 voor leden en € 47,- voor niet-leden (inclusief koffie/thee, kleurenkaart en mini-garderobe check)
Aantal deelnemers: minimaal 3 en maximaal 6

Activiteiten voor Singles

Workshop Kijk op Geluk, Groningen

Wil je gelukkig worden met een ander en met jezelf? Met een andere kijk op de wereld, kan je je veel gelukkiger voelen. Je hoeft niet af te zien om een prettiger leven hebben.

Deze workshop draait om o.a. de volgende stellingen:

  • Hoe word je gelukkig?
  • Hoe word je niet gelukkig?
  • Wat moet je laten om gelukkig te worden?
  • Wat is de balans tussen doen en laten in relatie tot geluk in relaties?

Bert Stoop

Deze workshop is in de vorm van een kringgesprek en wordt gegeven door Bert Stoop, gewoon in zijn huiskamer in Groningen. Het kringgesprek is een dialoog gericht op verduidelijking en verdieping van zelfinzicht. Bert Stoop heeft deze workshop al meerdere keren eerder gegeven.

Samen met Bert heb ik de test Kijk op Geluk ontwikkeld. Na het invullen van van deze 5 vragen zie je direct jouw Kijk op Geluk.

Heb je belangstelling en wil je jouw kijk op geluk verbeteren? Meld je dan aan voor deze workshop. Zodra voldoende geïnteresseerden zich hebben aangemeld, wordt een datum geprikt.

Organisatie: IndiviDuo
Locatie: Groningen
Tijd: vanaf 19:30 uur of 13.30 uur
Kosten: € 35,- voor leden en € 45,- voor niet leden incl. koffie en thee
Aantal deelnemers: 2 tot 4 personen

Activiteiten voor Singles

Workshop M/V leren begrijpen, Groningen

coach voor singlesMannen en vrouwen lijken soms echt van een andere planeet te komen. Soms begrijpen we elkaar niet. Dan lijkt het of we een andere taal spreken.

Communicatie is en blijft een lastig ding, zeker binnen een relatie. Je communiceert naar jouw gevoel duidelijk en toch blijkt dat de ander niet reageert zoals je had gewenst. Communicatie is veel meer dan het gebruik van woorden. Mensen gebruiken wel dezelfde woorden, maar ze geven er een andere betekenis aan. Mensen gebruiken wel dezelfde uitdrukkingen, maar bij ieder mens heeft dat een andere emotionele lading.

Is er verschil tussen mannen en vrouwen? Ja, maar het verschil is geen zwart/wit benadering. Onze manier van waarnemen en communiceren wordt voor een groot deel bepaald door ervaringen die zijn opgedaan in het leven.
Als je je meer bewust bent van je eigen manier van waarnemen en communiceren, en dat ook kunt delen, is de kans groot dat er een deurtje opent in jou naar meer begrip voor hoe de ander waarneemt en communiceert.
Herken jij dit? Dan is deze workshop echt iets jou.

Tijdens deze workshop wordt er op een praktische wijze aandacht gegeven aan:
• persoonlijke ontwikkeling: het referentiekader
• hoe nemen mensen waar: vanuit informatie of vanuit gevoel
• bewustzijn van je eigen manier van waarnemen en communicatie en daarmee meer begrip krijgen voor hoe een ander waarneemt en communiceert
• wat mannen/vrouwen of mensen nodig hebben van elkaar
• hoe we harmonieus met elkaar om kunnen gaan

Deze workshop is niet alleen geschikt voor een evenwaardige liefdesrelatie, maar ook voor werkrelaties en is zeker handig in het sociale verkeer. Deze workshop is al eerder gegeven. Het verslag staat onder de Vorige Activiteiten.

Ewald Jansen geeft deze workshop in zijn praktijkruimte in Groningen op een avond. Zodra voldoende geïnteresseerden zich hebben aangemeld, wordt een datum geprikt.

Organisatie: IndiviDuo
Locatie: Werumeus Buningstraat 30, 9721JA Groningen
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Kosten: € 35,- voor leden en € 45,- voor niet leden incl. koffie en thee
Aantal deelnemers: 4 tot 8 personen

Activiteiten voor Singles

Workshop met jezelf verbonden voelen, Groningen

Bert StoopMensen die met zichzelf verbonden zijn denken daar meestal niet over na; het leven gaat vanzelf.

Accepteer je jezelf en de ander of voel je je afgescheiden?
Wie zich NIET met zichzelf of met een ander verbonden voelt, weet vaak niet wat te doen om dit te bereiken of te herstellen.

In de workshop bespreken we de reden waarom we dat gevoel kwijt zijn of er niet bij kunnen komen en wisselen we tips uit in het herstellen van het contact.

Ik kan me goed voorstellen dat je je afvraagt of je met jezelf verbonden bent. Ontdek met deze korte test ontwikkeld door Bert Stoop en mij (Joyce Boerkoel) of je ontwikkelingsruimte hebt.

Heb je belangstelling en wil je jouw kansen op het vinden van een goede relatie vergroten? Meld je dan aan voor deze workshop. Zodra voldoende geïnteresseerden zich hebben aangemeld, wordt een datum geprikt.

Organisatie: IndiviDuo
Locatie: Groningen
Tijd: vanaf 19:30 uur of 13.30 uur
Kosten: € 35,- voor leden en € 45,- voor niet leden incl. koffie en thee
Aantal deelnemers: 2 tot 4 personen

Activiteiten voor Singles

Training Zakelijk Flirten

Zakelijk Flirten heeft ook te maken met contact maken. Als Matchmaker bij IndiviDuo weet ik daar alles van. Singles leer ik flirten, maar ook op zakelijk gebied is de kunst van het flirten toe te passen. Deze training geef ik op locatie tijdens netwerkbijeenkomsten, bij bedrijven en op scholen. Voor meer informatie kijk op Training Zakelijk Flirten.

Workshop Flirten

Leuk om te doen voorafgaand aan een feestje of tijdens een vrijgezellendag! Hoe kom je in contact met het andere geslacht? Wat is de rol van de man en vrouw in het flirtproces? Als je kunt flirten, gaat het contact maken je veel makkelijker af! Deze workshops geef ik op locatie. Voor meer informatie kijk op Workshop Flirten.

Klik hier om je e-mailadres en voornaam achter te laten. Dan ontvang je elke week een email met alle nieuwtjes en je ontvangt 7 tips om een partner te vinden! 

Wil je je aanmelden voor een workshop? Vul dan hieronder jouw gegevens in. (Lid worden is niet verplicht) Hierna krijg je automatisch een email toegestuurd met de bevestiging van je aanmelding. Zodra voldoende belangstelling is voor de workshop, wordt contact met je opgenomen.

Bij de aanmelding kan je onderaan je vragen stellen, daar is ruimte voor opmerkingen.

Onderwerp (Wil je meedoen aan meerdere workshops, hou dan de Ctrl toets ingedrukt en klik aan)

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Geslacht (verplicht)

Geboortedatum dd-mm-jjjj

Telefoonnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats

email (verplicht)

Ruimte voor opmerkingen

Vorige activiteiten bekijken?

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Single Activiteiten

21 okt Escape Room
28 okt Workshop Loslaten
29 okt Senegal reis
3 nov Open Dag IndiviDuo
4 nov Single Sunday Movie
11 nov Workshop Aardig
18 nov Lunch in the Dark
9 dec Workshop Laat jezelf zien
24 dec Kerst Midweek
27 jan Workshop Jezelf op de kaart zetten
8 feb Winterweekend
10 mrt Workshop Waar wil je heen?
31 mrt Masterclass Liefde
20 jun Samen naar Oerol
24 jun Midzomer Midweek

Voor meer informatie