2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Zeilavond 1/8

Vrijdag 1 augustus was een warme dag met temperaturen van rond de 26 graden. Vanuit het Noorden vertrokken we met z’n zevenen richting de Bataviahaven waar zeilschip Bounty op ons wachtte voor een Single Sunset Cruise. Bij aankomst maakten alle singles kennis met elkaar. Zo’n 30 personen waren aan boord.

Gezellige groep singlesromantiek voor singles

Kapitein Alex heette de groep singles welkom en vertelde wat over het schip. Tijdens een welkomstdrankje werden de trossen losgegooid en zetten we koers naar een replica van een oud VOC-schip, de Batavia. Onze tweemaster werd vergeleken met de driemaster en daarna wenden we het steven en hesen we de zeilen. Veel singles hielpen actief mee met het laten vieren en trekken aan de touwen om alle dwarsgetuigde zeilen te hijsen.

zeiltocht voor singlesSingle vrouw zeiltactieve alleenstaanden

Overdag was het windstil, maar gelukkig was dat niet het geval bij aankomst op het Markermeer. Voor de wind hadden we een mooi gangetje. Wat hapjes werden rondgebracht, wat drankjes werden gehaald bij de bar in de kajuit en veel gesprekken werden aangeknoopt. We genoten van de zonsondergang. Nu werd het wat frisser en tijd voor een trui of jas.

Eerlijk gezegd heb ik niet eens gemerkt dat de koers van het schip veranderde, zo druk was ik in gesprek. Rond 23:30 uur kwamen we weer aan bij de Bataviahaven waar de Bounty weer aanlegde. We namen afscheid van elkaar na een gezellige avond. Gaan we 5 september weer?

Heb jij ook meegezeild? Hoe heb jij deze avond ervaren?

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.