Ben je op zoek naar een nieuwe relatie maar laat onzekerheid je tegenhouden? Onzekerheid kan een grote impact hebben op je zoektocht naar een partner, maar je kunt hier iets aan doen. IndiviDuo kan je ook hierbij helpen door haar samenwerking met Newstart. Voel je je vaak onzeker bij het daten, ben je bang om afgewezen te worden of gaan dates op een of andere manier vaak mis? Lees dan vooral verder.

Herken je dit?

Veel mensen met weinig zelfvertrouwen zijn bang om niet geaccepteerd te worden door anderen. Deze angst kan ervoor zorgen dat je je terugtrekt en niet volledig jezelf durft te zijn. Hierdoor mis je de kans op echte, oprechte verbindingen.

Probeer je anderen te behagen, zelfs als dat ten koste gaat van je eigen behoeften? Dit is een veelvoorkomend kenmerk van onzekerheid. Door jezelf weg te cijferen, geef je de boodschap dat jouw wensen en behoeften minder belangrijk zijn dan die van anderen. Dit kan leiden tot gevoelens van frustratie en uitputting.

Onzekerheid kan ook leiden tot terughoudendheid in sociale situaties. Uit angst voor afwijzing durf je misschien niet deel te nemen aan gesprekken of activiteiten. Dit kan je sociale leven beperken en ervoor zorgen dat je je eenzaam voelt.

Zelfvertrouwen opbouwen in relaties

Het goede nieuws is dat je hier iets aan kunt doen. Door te werken aan je zelfvertrouwen, kun je echt leren om beter met deze onzekerheden om te gaan. IndividDuo werkt samen met Newstart een bedrijf dat goede online cursussen op dit gebied maakt. Deze cursus, ontwikkeld door ervaringsdeskundige Frank de Moei, heeft al meer dan 15.000 cursisten geholpen. Je leert praktische vaardigheden zoals het aangeven van grenzen, het overwinnen van de angst voor afwijzing, en het verbeteren van je sociale vaardigheden.

Voordelen van de cursus

Betere communicatie: Minder angst en meer openheid in sociale situaties.

Grenzen stellen: Leer je eigen behoeften en grenzen duidelijk te maken.

Gezonde afhankelijkheid: Ontwikkel een evenwichtige onafhankelijkheid, waardoor relaties sterker en gezonder worden.

Eigen tempo

Een van de grootste voordelen van de online cursus is de flexibiliteit. Je kunt de cursus volgen in je eigen tempo met onbeperkte toegang. De cursus biedt direct toepasbare technieken en oefeningen, en je krijgt drie gratis E-boeken voor verdere verdieping. Door de samenwerking met IndiviDuo betaal je voor het hele pakket nu slechts €47,-

Wat je ervaart:

  • Een zelfvertrouwen dat je nooit meer in de steek laat
  • Je stopt met zelfkritiek en wordt aardiger voor jezelf
  • Je voelt je zeker en sterk, waar je ook bent!

Wat je ontvangt:

  • Wekelijkse lessen met diepe inzichten
  • Duidelijke oefeningen met praktische handvatten
  • Effectieve en bewezen technieken

En wat je extra krijgt:

  • Extra eBoek: Inzicht In Je Kracht
  • Extra eBoek: Je Bent Prima Zoals Je Bent
  • Extra eBoek: Volg Je Eigen Weg

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan HIER voor meer informatie en koop deze cursus zonder risico. Want als je niet tevreden bent kan je binnen 30 dagen gewoon je geld terug krijgen. Een kijkje waard!