2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Zij-aan-zij dankzij relatiebemiddeling

Ervaring relatiebemiddelingGastblog geschreven door Nick K.

“Tsja, relatiebemiddeling… dat heb ik toch niet nodig. Dat is alleen voor mensen die geen uitweg meer zien.” Dit was mijn gedachte toen ik voor het eerst aan professionele bemiddeling dacht. Uiteindelijk besloot ik toch contact op te nemen met een relatiebemiddelaar. Spannend, confronterend en avontuurlijk.

Even wat informatie over mij…
Toen ik me inschreef voor relatiebemiddeling was ik 28 jaar, had ik 2 lange relaties achter de rug en had ik behoefte aan een serieuze en stabiele relatie. Tijdens het uitgaan wilde het niet lukken, omdat het te – mijns inziens – te oppervlakkig bleef. Ik zocht ook niet direct een levenspartner, maar een vrouw waarbij ik het gevoel kreeg dat ze oprecht geïnteresseerd was in mijn persoon. Bovendien is het lastig communiceren op het moment dat er 200 decibel het gesprek verstoort. Een gesprek voeren gedurende het nummer Grease Lightning is enorm lastig.

Na een aantal gesprekken met mijn consulente binnen de organisatie, hebben we een aantal persoonlijke zaken besproken. Aan de hand van onze eerste gesprekken werd een profiel voor mij aangemaakt. Een portfolio van mijzelf!  Er werd gezocht naar een match en al vrij snel had ik een date met Esther (mijn huidige vriendin, dan heb ik dat alvast verklapt). Een weergaloos gezellige avond, een mooie vrouw en een perfecte match. Het is natuurlijk bijna te mooi om waar te zijn, maar op het moment dat deze date niet geslaagd was, dan had ik verder laten zoeken.

Wat relatiebemiddeling mij heeft opgeleverd?

  • Zelfvertrouwen: het is kwestie van dromen, durven en doen. Heb vertrouwen in het feit dat er ook voor jou een partner rondloopt en dat jij ook echt wat te bieden hebt.
  • Zelfbeeld: door de gesprekken met de consulent heb ik een beter zelfbeeld gekregen. Ik weet beter wat ik wil en waar ik echt warm voor loop.
  • Waardering: en dan met name voor intimiteit. De momenten die je kan delen, zijn zoveel waard op een zeer persoonlijk level.
  • Een partner: of beter gezegd, een fantastische vriendin. Het kan natuurlijk niet altijd direct raak zijn, maar ga er positief in. Dat levert meer op dan negativiteit.

Relatiebemiddeling: ik zeg doen! Voor mij heeft het gewerkt. Wellicht dat er voor u nog een taboe op rust, maar laat u verrassen. Ga gerust een het gesprek aan met een consulent(e) of matchmaker. Dikwijls zijn de kennismakingsgesprekken gratis.

Nick K. uit Delft

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.