2012-03-29 header 2 wijnglazen.png
Vind een partner bij wie je jezelf blijft

Zomerwandeling Spier 9/8

Het weer zat helemaal mee deze middag met 25 graden, een beetje wind en geen regen. Slechts 10 singles hadden zich aangemeld voor de wandeling van 6 km, maar heel wat singles kwamen zonder aanmelding meedoen. Alleen bij wandelingen is het niet noodzakelijk om je van te voren aan te melden.

Ontmoeting voor singles Wandeling voor singles   

Vanaf 13.15 uur werd het terras van “De Boslounge” in Spier telkens voller door de wandelaars. Na een kop koffie/thee of een frisdrank gingen we even na 14 uur met 29 deelnemers de rode route volgen.

We liepen richting de geluidswal van de A28. Vanaf het uitkijkpunt daar zagen we de auto’s voorbij razen op de snelweg aan de ene kant en het prachtige rustgevende vergezicht aan de andere kant.

Uitkijktoren SpierRelatiebemiddeling Noorden

Via fraaie vennen liepen we naar het Holtveen, waar hoogveen weer een kans krijgt. Daar trakteerde Carlo ons op rode bessen en pruimen. Halverwege de tocht zagen we de grote stille heide, het grootste natte heidegebied van Europa met zover je kunt kijken geen bebouwing.

Singles in SierSingles in Noorden

Na de afwisselende wandeling kwamen we weer bij het terras van “De Boslounge” die te weinig plek had voor onze grote groep. Bij Hotel Van de Valk hadden ze ook niet voldoende plek op het terras maar wel binnen. Onder het genot van een drankje praatten we nog een uurtje na.

Jouw reactie

Na het verzenden van je reactie komt deze pas op de website te staan na goedkeuring (om spam te voorkomen).

Vul hier het ontbrekende getal in en verzend daarna je reactie.